Varm och rolig dag

Hej! Nu är det äntligen varmt igen och som ni såg drog jag på mig playsuiten imorse, så skönt! Sen drog jag till skolan, vanlig dag och jag blev klar med mitt lapptäcke, kul! Sen efter skolan åkte jag, Moa och Ellen hem till mig och åt. Sen kollade vi lite bloggar och sånt. Sen satte vi oss nere i soffan och ehm, busade :)

Sen vid fyra gick vi och köpte glass, gott! Sen gick tiden fort och klockan var halv fem så Ellen och Moa fick gå. Sen vid fem var jag i stallet och skulle rida Bongo. Vi red i paddocken och hoppade, det var kul! Bongo är såååå duktig! Träffade även Linnea Karlsson, <3

//johannaolsson

Dagens klädval


Jump suit, Bik Bok.

//johannaolsson


Hej bloggen!

ellen ståhlobm är bäst <333333

Helgen

Heeeej!
Denna helgen har varit toppen!
FREDAG: Seglade med bästa klassen och tillbringade skoldagen på getterön.
LÖRDAG: Var hemma och städade på fm och sedan åkte jag till stallet.
SÖNDAG: Åkte tidigt till stallet och satte ut tipspromenad med Laura. Vi hade jättekul, hihi! Sen kollade jag på alla duktiga ryttare som tävlade hoppning på utebanan. Bilder kommer i veckan.
Sen åkte jag och red Lucky, kul!
Imorgon är det sista dagen jag rider Svarten, åtta underbara månader. Lägen ändras och livet går vidare, jag är lycklig för all tid jag haft med dig och det är en tid som jag aldrig kommer glömma, tack! <3
//johannaolsson

Dag 5 – Mina favoritbloggar

Jag läser ganska många bloggar, mina kompisars bloggar såklart och några andra,

Detta är nog den jag läser mest, Moa Bergemyrs blogg. Den är bra och rolig och hon lägger upp massor med fina bilder som hon själv tagit, hon är super duktig bakom kameran.

Linn Banks blogg är också super. Hon är en jätteduktig fotograf och har en fin blogg, Linn är även jätteduktig på bloggdesigner.

Maja Sjöberg tar jättefina kort och har en rolig blogg.

Jag läser också:
Ellen Ståhlbom
Ebba Nilsson
Kajsa Ericksson
Sanna Skarp

 och fler.

//johannaolsson


Dag 4 - Mina intressen

Ja, ni som läser min blogg har ju säkert redan kommit på vad jag gillar. Men nu tänkte jag berätta lite noggrannare. Jag älskar hästar och jag rider på ridskola en gång i veckan. Jag har också haft en sköthäst som heter Svarten men som jag precis slutat med p.g.a att jag hittat en ponny närmare. Men Svarten har jag ridit i flera månader och jag gråter för honom varje dag. För han är så underbar.

Jag spenderar mycket tid i stallet och är även stallvärdinna på lördagar och jag hjälper till i stallet när jag vill och kan.

Jag har också mina underbara vänner som jag nyligen skrivit om, jag umgås ofta med Moa men även dom andra bästa tjejorna, kan ni förstå hur mycket jag älskar er?! Nej !

Fotografering är också ett av mina intressen, jag gillar att ta kort på allt möjligt!



Ellen, Jag och Moa

Ellen, Adela och Jag.

Jag och Moa

Ebba och Rosanna



Min allra finaste ponny Svarten, jag älskar dig!

//johannaolsson


Moa

Hej, idag har jag och min klass varit på Naturum på getterön och det var kallt men mysigt. Sen har jag varit med Moa och vi har tagit kort och varit i stan. Men tänkte visa några bilder,
 









Foton av mig och Moa.

Själv tycker jag att det är väldigt härligt med sånna gröna bilder, vad tycker ni?

//johannaolsson


Tisdag 24 maj.

Hej, idag är det tisdag. Och jag har varit i skolan som vanligt. Sen åkte jag med min finaste Moa Johansson först hem till mig och åt, sen ner till kvantum för vi skulle köpa mat och fika till imorgon när vi ska till naturum. Vi typ flummade sönder, haha! Nu sitter jag och lyssnar på bra låtar, sen ska jag iväg och rida på kvarna.

//johannaolsson

Dag 3 - En vanlig dag

Hej! Tänkte berätta om min dag idag. Ja, idag är det måndag och jag vaknade halv sju som vanligt. Sen gick jag upp och klädde på mig. Ibland är det svårt att veta vad man ska ha på sig men idag blev det svarta jeans och min blåa tröja. Sen gick jag upp och åt frukost och efter det gick jag ner och fixade håret, d.v.s plattade det. Och sminkade mig sen cyklade jag till Moa och så cyklade vi till skolan. Vi har alltid följe.


I skolan då har vi ju massa lektioner och jag antar att ni inte orkar bry er om VILKA vi hade just idag så det skiter jag i ;)

Nu ska jag sy lite och sen ska jag till Svarten och sen plugga Matte.

//johannaolsson

Dag 2 - Jag och mina vänner

Hej, jag har såklart jättemånga vänner. Tänkte berätta om några;
Ebba Nilsson.
Ebba går i min klass och hon är en glad snäll tjej. När man är med Ebba har man alltid roligt. Ebba ska nog bli designer när hon blir stor, hon har så sjukt fina kläder.  Jag lärde känna Ebba när jag gick i tvåan tror jag. Då kände jag Linnea Larsson och då blev jag kompis med Ebba också. Vi har haft mycket kul under åren och det fortsätter vi ha. Jag ocg Ebba har sjukt många minnen. Som när vi spelade drömdejten, omg.. Ebba, glöm aldrig att jag älskar dig!


Ellen Ståhlbom.
Ellen Ellen Ellen, vart ska jag börja? Du är en gó och glá tjej som alltid ställer upp. Du är supersöt och kul att vara med. Vi har många minnen tillsammans, som när jag ramlade in i rabatten, haha! Ellen är en sån tjej som bryr sig om andra, omtänksam helt enkelt. En riktigt bra vän. Puss på dig Ellen!


Moa Johansson.
Moa, Anna, tjejen! Herregud vad ska jag säga? Den här tjejen heter Moa som ni vet nu och hon är en rolig och underbar tjej som man aldrig har tråkigt med. Det går inte. Moa skrattar nästan jämt och har nästan lika bra humor som mig. Och alla mina och Moas minnen, hej tjejen, Toppen snoppen, jag är normal va jo men jag är det va?, Jag vill säga att jag älskar dig!

Isabella Lycknert
Den här tjejen heter Bella. Hon har jag känt sen hon började i min klass, alltså sedan tvåan. Bella är en rolig och knäpp tjej som gärna flamsar. Vi umgås mycket i stallet men går även i samma klass. När man är med Bella har man alltid roligt, <3

Adela Rujovic.
Den här tjejen lärde jag känna i fyran när hon började i min klass. Adela är en sjukt fin person som man inte kan låta bli att älska. Adela är snygg, snäll och väldigt hjälpsam. Adela är en riktig tok som alltidfår en att skratta och är även väldigt bra på att lyssna när man har nått att säga. Love u!


Alicia Ståhlbom.
Alicia går också i min klass och hon är en riktigt snäll tjej. Vi umgås inte så mycket på fritiden men i skolan. Alicia är en riktigt hjälpsam tjej som är tuff och duktig på att sy kläder, kraaaaam! <3

Alice Nilsson.
Ja, Alice är en nära vän som jag umgås mycket med. Hon går i min klass och är duktig i skolan. Jag och Alice har haft mycket kul tillsammans, och vi har skrattat ihjäl oss flera gånger men vi lever fortfarande!

Cajsa Borgström.
Cajsa är en riktigt partey tjej som älskar att rocka loss! Cajsa har sedan länge dansat på fritiden och är värsta dansproffset. Cajsa är också snäll rolig och rejält tuff! Jag och Cajsa lärde känna varanndra i fyran och sedan dess har vi varit goda vänner :)

Rosanna Gallo.
Denna tjejen har jag känt länge. I hela 7år. Och hon är en sån himla skön människa som man aldrig får nog av, Rosanna älskar handboll och brinner för fotboll. Rosanna är en cool och modeintresserad tjej som ingen kan låta bli att älska!
Olivia Olofsson.
Denna tjejen har jag också känt i sju år. Och vi blev väldigt bra kompisar i trean och hade många roliga stunder tillsammans. Och fler har det blivit. Olivia är en underbar person och sjukt snäll. Jag och Olivia har många minnen från alla år och dom glömmer ja aldrig. Älskar dig!

Ellen Agartsson Blixt.
Ellen! Dig lärde jag också känna i F och tänk vilken tur att få träffa dig! Söta lilla fina människa! Ellen är alltid glad och rolig och skrattar gärna. Ellen är en hjälpsam och fin vän som man inte kan säga nej till, kram! <3

Såklart har jag massa fler vänner som också är värda att få bli skrivna, Linnea Karlsson, Kajsa Eriksson, Albertssons, Johanna Andersson, Julia Andersson, Linnea Karspersson och Elin Andersson.

//johannaolsson

Dag 1 - Johanna Olsson

Hej, jag vet inte vad jag ska skriva om mig så det kommer bilder på mig istället.

2009

2010

2010

2010

2011

2011

2011

2011

Massa random fula bilder!

//johannaolsson


10 Dagar

Dag 1 - Om mig själv

Dag 2 – Jag och mina vänner

Dag 3 – En vanlig dag för mig

Dag 4 – Mina största intressen

Dag 5 – Mina favoritbloggar

Dag 6 – Det jag älskar

Dag 7 – Det här saknar jag

Dag 8 – En favorit

Dag 9 – Jag, förförra året, förra och detta året.

Dag 10 – Något jag ska göra i år.

//johannaolsson


Fina presenter!

Hallå! Idag  är det söndag. Igår hade jag en fest och det va såklart kul  <3 Jag fick massa fina presenter!

Bodylotion och scrubsvamp från Adela.

Rosa örhängen från Adela

Converse örhängen från Alice & Isabella


Linne från Alice och Isabella

Från Moa

Söt skål med Godis i.

Gulligt örngott.

Gult nagellck från Ellen, Ebba, Olivia och Rosanna

Fin tröja från Ellen, Ebba, Olivia och Rosanna

Banantröja och bananer från Ellen, Ebba, Olivia och Rosanna

Söt burk från Cajsa?



Tack för allt!
__________________________
Nu är jag med Elin , hejdå!


Taggad!

Hallå! Idag är det lördag och innan var jag och handlade. Handlade på kvantum och dom spelade deras reklamfilm "kompispris" hela tiden. Men om några timmar är det fest och jag håller på och fixar massa.
//johannaolsson

Friday!

Hej, nu är det äntligen helg igen. Jag har haft en chill fredag. Efter skolan åkte jag och red Svarten. Kul att träffa Anne och Ida och Lisa men ridningen gick inte så bra. Men nu på kvällen håller jag på att planera inför min födelsedagsfest som jag ska ha imorgon. Mina älsklingstjejor kommer och det blir inget annat än super! Så då måste man ju vara fin, så nu sitter jag med mamma i uterummet och jag målar naglarna :)
//johannaolsson

Torsdagsshopping!

Hej, skola som vanligt idag. Sen åkte jag och Moa till stan. Köpte en söt blus och min longboard som jag fick i födelsedagspresent :) Sen åkte jag hem och åt. Och sen har jag varit med Alice och Isabella en stund och vi har hoppat studsmatta. Nu har jag gjort engelskaläxan, LÄTT!
Blus från Gina tricot, 149:-
Lonboard, Firefly Intersport, 990:-
//johannaolsson

Tonåring!

Hej, igår fyllde jag tretton! Jag fick massa fina presenter som ett enbensstativ, privatlektion, pengar till en lonboard, armband, pengar till en Varbergsridskola tröja, mer pengar, ponnyakuten 1, Bok om frihetsträning, paket från Body shop och mer.
//johannaolsson

Svarten #2


Trav, Foto: Moa

Jag och Svarten, Foto: Moa

Josh, Foto: jag

Hunden Bella, Foto: jag

Jag och Svarten, Foto: Moa
___________________________________
Hej! Har bara varit i skolan idag, så sjukt varmt!
Ska rida svarten sen, kul! Men kommer typ dö av värmen!

P.S! Vi ses imorgon när jag blivit tonåring!

//johannaolsson


Helg igen!

Hej nu är det äntligen helg igen! Igår var det fredag och då åkte jag och Moa till Svarten. Moa tog massa bilder som ni får se nästa vecka. Idag är det Lördag och jag ska till stallet som vanligt. Jag vaknade och gick upp väldigt tidigt idag för mamma och pappa skulle iväg så jag vaknade halv åtta.. Fast det gjorde inte så mycket för att denna helgen ska jag fixa iordning bland mina hästgrejjor nere i källaren, min lilla hhästhörna, xD. Så jag har börjat skaka mattor, dammsugat ( det var jättedammigt! ) och börjat sortera lite. Sen när klockan närmar sig tio åker jag till stallet!
Jag just nu;
//johannaolsson

Vanlig dag

Hej, idag har jag inte gjort så mycket, eller jag åkte till stallet halv fyra och hjälpte till. Sen red jag kl: 17.30. Det var hoppning och jag hade Äpplet. Det gick bra! I slutet av lektionen fick vi välja hur högt vi ville hoppa, kuuul! :)

Just nu cepar jag och Linda lite. heheheheh! Såhär ser veckan ut;

//johannaolsson


Chokladbollar

Hej! Igår bakade jag och Moa jättegoda chokladbollar.

Vi gjorde alltså tre olika sorters strössel, den i mitten med oboy tyckte vi var godast!

//johannaolsson


RSS 2.0