Hemma!

Hej, tänkte berätta lite om stockholms turen nu, vi åkte tåg. Först till gbg där vi fick vänta i en timme för tåget var sent. Sen kom det tillslut och vi åkte iväg. Vi kom fram till stockholm vid elva på kvällen. Jag var jättetrött då och frös oxå. Vi åkte med en taxi till vårat hotell och där checkade vi in och vårat rum var väldigt mysigt tycker jag.
Då duschade vi och sen gick vi och la oss för vi var så trötta. Nästa morgon vaknade vi och då gick vi ner och åt frukost. Det var frukostbuffe och det var jättegott! Efter det gick vi till gymmet och efter det till poolen! Gotttt!
Sen tillbringade vi resten av dagen hos min morfar.
Ja, sen på lördagen bubblade vi, sen åkte vi till solna centrum och shoppade. Jag köpte en vit spets-kofta, en vit pösig tröja, och en vit blus. Har inga bilder på det än. Sen åkte vi till morfar.
På söndagmorgon packade vi och en åkte vi till morfar och sen åkte vi hem!

Onsdag 26/1-11

Hej, igår var jag lite med Bella innan jag skulle iväg och rida. Vi var ute lite och då tog jag lite kort (visar dom ikväll). Sen gick vi in och spelade eyetoy. På ridningen fick jag äpplet, det gick bra men han var väldigt stark i galoppen! Och så anmälde jag mig till dressyrtävlingen med Pooch, men jag ska ha Äpplet om han ska gå med.
Idag ska jag åka till stan, sen sa jag packapackapacka för imorgon åker jag t stockholm! Jippppie!
Här är jag just nu;
Bjuder!
//johannaolsson

Hej bloggen, hemma från skolan nu. Vet int...

Hej bloggen, hemma från skolan nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra, eller jo jag ska räkna matte :d


Tisdag 25/1-11

Godmorgon, klockan är kvart över sju och jag är redan klar! Jag har typ blivit jättesnabb på morgonen. haha, men igår när mamma kom hem, alltså vid tre, så åkte vi till Svarten! Det var jättehalt överallt men jag kunde endå rida. Så det blev en liten tur med skritt + trav. Och sen hade jag och Lisa tävling om vem som kunde öppna höbalen snabbast. haha jag suuger på det! Hon vann iaf... Efter en riktigt rolig stalltur åkte vi hem och sen duschade jag.
Ja, och nu ska jag (om en liten stund) till skolan. Efter skolan ska jag typ rida, men det är vid halv sex så jag ska göra ngt innan det. mmh, ja har inte så mke mer att säga nu, men ni få ha det bra! :)
En liten gullbild på svartis!
//johannaolsson

Bilder från bakningen

Här kommer lite bilder från när jag och alice bakade nonstop cookies!





Och här kommer receptet, man ser kanske inte jätte bra men då kan du ju förstora upp det ;)


//johannaolsson

MondayMorning

Hej bloggen! Nu var det längesen jag bloggade igen, så nu tänkte jag berätta om helgen.
I fredags när jag kom hem från skolan åkte jag och mamma ner till stan, vi fikade och sen gick jag i affärer och hon klippte sig. Jag kom hem med ett par jeans 499:- och en långärmad vit tröja 129:- båda från gina. Sen köpte vi en massa exotiska frukter på kvantum som vi sedan åt på kvällen istället för godis. Det var jättegott!
I Lördags cyklade jag till stallet vid tio, var där och hjälpte till i tre timmar och åkte sedan hem vid tolv. Sen när jag kom hem duschade jag och fixade mig och sen cyklade jag iväg till Alice! Vi spelade Wii- Supermario och Wiifit :) Och på kvällen åt vi lax. Sen spelade vi monopol med Alices föräldrar. Haha det var jätteroligt! Ja och sen var klockan typ elva. Sen vid tolv gick vi och la oss.
Ja, jag vaknade upp hos Alice och vi gick upp och spelade supermario, haha vi satt i soffan i pyamas i två timmar! Det var jättemysigt! Sen åt vi frukost och sen klädde vi på oss. Och efter ett tag cyklade vi hem till mig och bakade nonstop kakor! Dom blev jättegoda! ( bilder kommer ikväll ). Och sen hade vi inget att göra så vi cyklade hem till Alice och spelade Supermario tills klockan var fyra. Då cyklade jag hem för Alice skulle träna.
Ja det var min helg! Nu är det måndagsmorgon och strax skola!
Seeu!
//johannaolsson

Tiffany gästbloggar

//Tiffany Persson

Hejsan hoppsan! Slänger in en liten mobilb...

Hejsan hoppsan! Slänger in en liten mobilblogg nu. Klockan är fem över halv åtta . Så jag ska strax till skolan.. efter skolan vet jag inte vad jag ska , hejdå!


Hej

kul att många röstar,, bloggar inte så mke nu. Men iaf idag har jag ridit äpplet! Det gick riktigt bra! Älskar :)

Ja, och nu har jag laddat upp lite bilder på fb ;)

//johannaolsson

Allmöjligt-blogg/Häst-blogg?

Hej, funderar på att bara skriva om hästar och ridning på bloggen istället för att skriva om skolan och allt annat. Så jag tänkte se vad DU tycker;

Omröstningen Tycker du att min blogg ska bli en hästblogg? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!



//johannaolsson

Längesen

Hej, nu var det längesen jag skrev. Sist var nog i Torsdags, då åkte jag och Isabella till stallet efter skolan. Det blev en mysig eftermiddag. Och sen i fredags var jag i skolan och sen åkte jag till en Lampaffär och efter det åkte jag till Svarten. Och igår ( lördags ) åkte jag till stallet ( kvarnagården ) med Bella. Och Alice va oxå där. Det blev en riktigt rolig Lördag för vi fick jobba i kontoret. Och sen var det många som behövde hjälp. Och vi tog in alla hästar från hagen och sen tog jag Trissan mä. Och sen på dropin kom min mamma och red för det var gratis. OM DU VILL PROVA PÅ ATT RIDA SÅ ÄR DET GRATIS V.2 -V.12 SÅ PASSA PÅ! SKRIV EN KOMMENTAR SÅ ATT DU KAN FÅ EN BILJETT!

Ja, och idag ska jag träffa bästavän som kom hem från thailand igår! Men nu ska jag göra en engelska grej!
//johannaolsson

Morgoninlägg!

Hej, hade lite tid över nu på morgonen så jag slänger in en dagens outfit!
Tröja: Lindex
Baslinne: JC
Jeansleggings: Cubus
Ni får ha en bra dag så hörs vi senare!
//johannaolsson

Hej, har haft idrott i wic hallen! Det va...

Hej, har haft idrott i wic hallen! Det va jättejobbigt att cykla :P ja nu har vi haft no. Hejdå!


Hej bloggen är påväg hem från skolan nu. S...

Hej bloggen är påväg hem från skolan nu. Sen blir det stallet med älsklings Kajsa! :D Ha det bra!


Snabbis i stallet!

Hej, har varit en snabb sväng hos Svarten, red inte för det är ju halt på varenda väg och överallt! Men jag tog in han från hagen och vi åkte isbana på gårdsplanen.. Sen mockade jag och packade hö :) Ja, Anne, Carina, hunden Bella var oxå där. Det var mysigt. Ja det var det!
//johannaolsson

Hästbilder

Hej, i fredags när jag var hos svarten passade jag på att ta några bilder medans jag stod och väntade på att mamma skulle komma. Här kommer några av dom:


Josh

Mattielle ( Mattis )

Svarten!

Svarten!

Mattis

Mattis

Svarten!

//johannaolsson


Redigering

Hej, har nu skapat en ny kategori där jag kommer visa mina redigerade bilder och sånt! Här kommer en liten hmbild som jag gjorde för en stund sen :)


hihi, blev inte jäättebra, menmen..

//johannaolsson

Godmorgon, imorgon börjar skolan :'''( böh...

Godmorgon, imorgon börjar skolan :'''( böhöö! Aja... Idag ska jag våra med Elin :D


Hej bloggen! Jag hade en toppen dag igår, ...

Hej bloggen! Jag hade en toppen dag igår, vid nio på morgonen åkte jag till svarten och red i paddocken :) sen åkte jag hem vid tolv, då duschade jag, sen cyklade jag ner till stan och träffade Kajsa e. Som ni säkert såg igår färgade vi håret xd. Vi gick först lite på stan, åt på blådörren och sen gick vi hem till kajsa. Ja vi hade mysigt :) och sen åkte jag hem från henne vid fem. När jag kom hem fixade jag mig och så för sen halv sju kom olle josarps familj hem till oss och vi hade jätteroligt! Vi spelade fyrmannakotte och jag och olle ägde sönder Linda och Sara :D ja så såg min dag ut . //johannaolsson


Kajsa!

heeej, jag och kajsa stack till kvantum innan och köpte hårfärg, så här kommer resultaten;
före
efter
före
efter

Hejsan hoppsan, strax åker jag iväg till s...

Hejsan hoppsan, strax åker jag iväg till stallet till min lilla svarten! Kram sålänge! //johannaolsson


Hej, sitter här med Olivia och Alicia och ...

Hej, sitter här med Olivia och Alicia och vi har spelat Wii :) nu sitter vi och pratar. Ha det bra! //johannaolsson


Okej, jag har börjat mobilblogga nu då och...

Okej, jag har börjat mobilblogga nu då och det kommer se lite konstigt it nu ibörjan för jag tycker det är svårt! Hihi men snart ska jag äta lite mat innan jag åker med Olivia till Alicia :) Ha det bäst! //johannaolsson


Hej Provar mobilblogg

Hej Provar mobilblogg


Svar - Kommentar

Svar till Cecilia: jag har skickat ett mail till dig ;)

//johannaolsson


Heej,

Förlåt att jag inte har bloggat på nån dag men jag hann inte.. I förgår åkte jag ialafall till Åkulla med Elin och det var riktigt kul, vi åkte 4.7 km tror jag. Inte så långt men huvudsaken är ju att det är kul! Och sen fikade vi och åkte pulka!

Igår åkte jag och min familj iväg till Jönköping till mina kusiner. ( Mina kusiner: Klara 17 år och Tilda 15 år ). Det tog ungefär 2,5 h att åka dit. När vi kom fram fick vi fika, ( då var klockan ungefär två ). Sen satt föräldrarna och pratade och vi kusiner gick iväg och spelade ett jätteroligt spel! Hahah, oj va vi skrattade! Sen efter det gick vi och gjorde ingenting en liten stund. Och sen gick vi och kollade på teve. Och så åt vi god mat, och sedan efterrätt! Det blev verkligen en rolig eftermiddag/kväll som bjöd på många skratt! :D

Idag ska jag vara med Alicia och Olivia, vet inte riktigt vad vi ska göra men nått kul! :D

//johannaolsson


Svar - Kommentar

Svar till Ellen, inte han som jag red när du va med, utan Gameboy är en liten svart vit B/C ponny :)
//johannaolsson

Svar - Kommentar

Svar till Cecilia Nilsson, hej Cecilia, klart att jag kommer ihåg dej! Javisst kan jag fixa en header till dig, skriv din msn i en kommentar och vad din blogg heter :)
//johannaolsson

Åkulla

Hej, nu är klockan tio och jag har ätit frukost. Nu på förmiddagen ska jag inte göra så mycket men sen efter lunch ska jag iväg till Åkulla med Elin :) hihi, ikväll ska jag försöka lägga in lite bilder ;)

//johannaolsson

Beställt!

Hej, har precis beställt lite saker från skal-man, ett rosa silikonskal, ett hårt pärlskal och ett displayskydd. Det blir nog jättebra för min lilla mobil :) vill ju inte att den ska få några sår :o
PS, detta är mitt 160:onde inlägg !
//johannaolsson

Har varit hos Svarten.

Hej, har varit hos Svarten nu. Först vid två åkte vi och hämtade Anna, sen körde vi vidare till stallet. Där släppte mamma av oss. Och vi började att mocka sen fixade vi maten och tillsist tog vi in pollarna. Jag tog min lilla Svarten och Anna tog Josh och Mattis :) Sen borstade vi och broddade, satte på benskydd, sadel och träns. Sen gav vi oss iväg ut i det kalla vädret. Men jag frös faktiskt inte så mycket för jag hade underställ, yllelångkalsonger, och ridbyxor och två tjocka sockar + vinterridstövlar. Och på överkroppen hade jag underställ, tjocktröja som andas, flece och tjockjacka. Och på huvudet hade jag rånarluva och hjälm så jag var rejält inpackat. Jag frös faktiskt ingenting på hela ridturen! Men ja, vi red ut en runda som heter Bergsrundan och då red vi först längs den långa jättehala vägen och sen svängde vi in påen typ liten stig och red bland massa träd så vi fick ducka och sånt hela tiden. Sen kom vi fram till en åker där vi travade och då blev pållarna väldigt pigga och starka så dom ville galoppera men anledningen till att vi inte galopperade idag var för att dom hade vilat i några veckor, asså dom hade ju ridits men inte alls ofta eller mke. Så ja, vi travade runt lite där och så. Sen tog vi samma väg tillbaka. Vi red nog ungefär i en timme. Sen när vi nästan var framme vid stallet igen kom mamma och hon såg inte oss så jag tog av ena vanten och höll den i den andra handen och tog upp monilen och ringe till henne. Och sen när jag hade lagt på blev dom typ rädda eller något så dom började galoppera så jag tappade min vante. haha men vi plockade upp den sen när vi åkte hem. Ja det var den stallturen..

//johannaolsson

Mot stan!

Hej, har typ varit vaken i tjugo minuter men jag har redan ärir frukost och klätt på mig, hihih jag är grym! Men snart ska jag åka ner till stan en liten sväng med mamsen! Sen efter lunch ska jag iväg till stallet och rida med Anna, tror det kommer bli en kall ridtur :P

//johannaolsson

Linnea!

Hej, just nu är jag med Linnea Kaspersson. Vi har varit ute och åkt pulka :) hihihihi, nu ska vi göra ngt annat haha ja men här kmr en liten bild;


//johannaolsson

Godmorgon.

Har precis duschat och nu sitter jag och kollar på teve, såg pingvinerna från madagaskar och asså den är bara för gullig, hur kul som helst! Men annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, tror jag ska träffa nån :) Bloggar mer sen iaf, ha det bra!
//johannaolsson

Bilder !

Hej, nu har jag precis laddat över bilder från våran nya systemkamera till datorn! Här kommer några av dom!








foton av mig

Det är alltså en Canon eos 1000D ;D
_______________________________________

Idag har jag fixat en liten ny header och ändrat lite annat smått i menyn och så.


//johannaolsson

Gott nytt 2011!

ja, idag är det 1/1-11! Och jag vill önska er alla ett gott nytt år! Nu ska jag äta frukost, men annars ska jag inte göra ngt idag, höööör av er ;)
//johannaolssson

RSS 2.0