Innebandy!

hey allihop. Ja vet att jag inte har nån header, ska fixxas när jag har tid.. Skolan idag, jag lovar att jag såg sämst ut (; Det finns ju värre saker. Men sen va jag iaf mä moa på stan, köpte en stentuff almenacka och toffsar! Sen har vi vart på innebandy. Det va första träningen på sesongen, riktigt roligt. Imorgon ska jag rida (:'

//johannaolsson

Fixar.

Förlåt, min blogg är verkligen inte ok. men håller på att fixa den just nu och så hinner jag inte avlsuta riktigt!

//johannaolsson

Skolaaaaaaa.

hey! Idag började andra veckan i skolan. Helt vanlig dag.. Nu funderar jag på att åka till stallet och jag vet inte varför jag tvekar O:

Igår va det söndagsöppet i stan så jag mamma och Linda åkte ner och jag köpte en kofta på VILA för 400:- En t-shirt på gina för 99:- en rolig blommig tröja från gina 140:- och sockar.

Orkar inte blogga mer nu!

//johannaolsson

Stallet!

Hejj, jag vet att jag är dålig på att uppdatera men jag har inte orkat. Igår, alltså fredag, va det en helt vanlig skoldag, åkte till Valinge med Linnea typ klockan fyra eller något sånt. Vi red i typ 1 och en halv timme, det var jättemysigt. Det blev en skogsuteritt med Classic, Annie och Casper.

Linnea sov hos mig till idag, vi gick upp typ klockan halv åtta, och det är lördag! Vi åkte till stallet och där har jag vart sen hela dagen, träffade Emilia M, Moa B och Laura, och hade roligt! (:

Imorgon kanske jag ska vara med Elin, och på måndag är är det skola igen och sen blir det stan (;

Hejdå,

//johannaolsson

Blåbär!



//johannaolsson

Deutsch!

Goden Tag, idag hade jag min första Tyska lektion. Vi fick tre häften ( ett gloshäfte, ett läxhäfte och ett skrivhäfte ). Jag tycker tyska gruppen blev super! Annars har det väl varit en vanlig skoldag. Klockan fyra va jag hos optikern, snart kommer jag få låna provglasögon.. Sen har jag köpt en mössa till mamma. Och sen har jag och pappa handlat. Mamma är i stockholm och idag har hon tagit farväl av mormor.

Snart är en skolvecka avklarad, hehe. Jag är jättetrött!

//johannaolsson.


Skolan.

Hey, det finns inte så mkt att blogga om nu, lixom det händer inte så mkt intressant i skolan. Men igår var jag med Alice, haha det va jättekul! Och Natten mellan Måndag och Tisdag dog min mormor :'(

Idag var det skola.. Sen har jag ridit smultron, det gick riktigt bra tycker jag (:

Snart ska jag vara med Elin, (:

Imorgon ska det bli kul för då har jag tyska för första gången ! :D

Ha det bra alla!

//johannaolsson.

Skolstart.

Hej alla! Idag vaknade jag klockan halv sju, gäääsp. Dagen i skolan va väl inte precis mjukstart. Men det va väl kul att träffa alla. Idag ska jag till stallet, först till knatte lektionen, sen till US möte (:

Bloggar kanske mer sen, hejdå!

//johannaolsson

Sommarlovet är över..

OMG, snyft, detta sommarlovet har verkligen bara åkt förbi, men så sjukt mkt jag har vart med om. Tack till alla som har gjort min sommar till en underbar tid. En ridsommar som inte liknar något annat! Och alla minnen med alla. Måste faktiskt säga att veckan på bellen var det bästa jag någonsin vart med om! Så sjukt underbart! <3

Men den sista dagen på sommarlovet har jag verkligen utnytjat. Åkte med Ellen och Ebba och red Linus!
Vi hoppade, jättekul! Här kmr några bilder,,


Linus (:

Linus i hagen (:

Ebba och Linus (:

Ellen och Linus hoppar över bomar (:

Ebba och Linus hoppar (:

Ellen och Linus hoppar (:


Sen när vi var klara med Linus cyklade vi hem, trodde allvarligt att jag skulle dö, det va varmt och vääldigt jobbigt. Men till slut kom jag hem, då duschade jag tog på mej nya ridkläder, åkte till mcdonalds, sen åkte jag till Valinge. Och där red jag Casper och Annie. Så imorgon kmr jag ha träningsverk.

Och imorgon börjar skolan -.-


Min stora rosa skolväska (:

Hoppas ni har det bra!

//johannaolsson


Hey!

Igår kväll va jag med Moa, vi cyklade/åkte longboard / pallade äpplen. haha, sjukt kul hade vi!

Idag har jag vart i stallet hela dagen, tre stallvärdinnor en lördag är inte det lättaste, men det gick bra, och jag och linnea ska rida privatlektion snart (:

Ska inte börja videoblogga...

Orkar inte blogga, är helt slut efter en slitig dag.

//johannaolsson!

Seg start.

Godmorgon, min morgon är seg, först tjatade linda upp mej ur min säng, sen när jag åt frukost tippade jag ut en vas och såklart kom det massa vatten på min mobil så nu funkar den knappt. Suck, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. I eftermiddag blir det ialafall stallet med Bellis.

Min 'jättefina' mobil eftersom min andra cepar.


//johannaolsson


Dagens Inköp.

hey, idag åkte jag ju med elin till gekås. Här kmr några *jättefina* bilder på det jag köpte.



Sen när vi kom hem tog jag och elin lite kort,


En av många bilder!

//johannaolsson


Gekås!

hey, vaknade typ halv åtta idag, nu har jag gjort mej iordning och klockan är bara nio. Om en timme ska jag och Elin till gekås. Det ska bli jättekul! Jag har gjort en lååång lista. hihi, kanske lägger in bilder ikväll på det jag har köpt. Ha det bra!

//johannaolsson

Harrys.

hejj.Känner att jag skrivit massa korta inlägg idag, men så blir det ibland.Jag har ridit smultron, det gick mycket bättre idag, det blev mer fart på henne när jag hade långspö. Hennes galopp är såå mysig. galoppgaloppgalopp. hihi men det gick toppen tkr jag.

 Pappa fyller ju år idag så ska ut och äta med  familjen. Mys.

Nu åker vi, hejdå.

//johannaolsson


olivia stockenberg.

hey, sitter och chattar med min bästa, sötaste,snällaste, bästaste Olivia stockenberg!

Älskar dej! (L)

//johannaolsson

Grattis Pappa!

hey, idag fyller min pappa 42 år, vi gick upp vid sju för att gratta han innan han åkte till jobbet. Sen gick jag och la mej igen. Men nu sitter jag och chillar. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Linda ska åka och färga håret nu och mamma ska ju jobba så jag blir själv. Tkr alla ska smsa för jag har tråkigt.

Sen i eftermiddag ska jag ialafall rida min bästa smultron! (:

Bloggar mer under dan,

//johannaolsson


heeeeeej,

nu har jag joggat 2 varv i slingan, känner mej riktigt duktig nu.  Denna dagen har väl inte vart askul men jag har vart lite med elin. Imorgon ska jag bl.a. rida smultron (:

Hör av er.

//johannaolsson


Kort inlägg.

hey, tar en snabb dusch, sen när mammasen kmr ska vi fika för jag har bakat, sen ska jag och mamma till stan och jag ska till optikern :S

Vi hörs senare!

//johannaolsson

Lyssna.

Darin - Lovekiller.



//johannaolsson

Ingen Rubrik.

hey, idag vaknade jag hemma hos Ellen bredvid Moa och Ebba, guud, vi låg 4 personer på två sängar. Jag trodde jag skulle dö av värmeslag. När klockan va tolv hade vi ätit frukost och gjort oss iordning. Då åkte jag och Moa hem till oss sen åkte vi till stan för vi skulle träffa Ebba och Ellen där. Vi gick på stan ett tag, jag åt en kyklingbaguette, mmuuuumma, och sen åkte vi hem, typ. Elin kom direkt när jag kom hem, men jag packade upp mina saker. Det började ösregna sen, då gick jag och Elin ut och fotade (:

Imorgon ska jag upp åtta för jag ska träna i wictory c. sen ska jag stääääda och vara med Elin, även med Familjen.

Vet att jag är typ the poor popular bloogger, men ´jaja. Ingen har inte tvingat er till att läsa min blogg..

//johannaolsson.

kvällen..

Nu har vi ätit pizza på campino, sen åkte vi och köpte godis på willys :)

//johannaolsson

Tjejerna! <33

Hej, åkte med Ellen till hennes häst Linus, det var jättemysigt! Det kmr bilder på när jag hoppar Linus senare. Men sen släppte Ellen och Anna av mej hemma, så duschade jag och åt. Började packa sen och nu är jag hos Ellen och nu sitter jag hemma hos Ellen med Ellen och Olivia, kvällen kmr blir bääääst. Bloggar mer under kvällen! <3

//johannaolsson.

Hello!

jag tråkar sönder, vbkytfctvbnimkojhufydszxdcfgvbhnjkjjhtdrcfgv.

//johannaolsson.

lalalalala.

hej på dej som läser, kvällen igår var toppen, hade sol och mycket regn. Jag åkte till stallet vid halv tre, jag och kajsa duschade pooch. Jag ryktade bobbo. Sen kom Manda och Jamilia, vi packade och till slut åkte vi. På torget va det mkt folk och många kom och red i vår lilla dressyrbana, hih, massa små söta ungar kom. Vi åt och gick hela kvällen, vi åkte tbx till stallet vid nio. Hemma typ halv tio. Orkade inte blogga då, mina ben och fötter va tröttare än tröttast så jag pallade inte att gå till datan.

Idag åkte jag och Kajsa till munka, vi typ pysslade med pollarna. mys. Åt lunch där och så. När jag kom hem duschade jag och sen ringde jag elin, så hon kom och vi hade kul, som alltid.

Vet att jag är dålig på att blogga ofta, ska bättra mej, lovar!

//johannaolsson

Lång torsdag, kort inlägg.

hejj, idag åkte farmor, farfar och min faster hem, ganska skönt faktiskt. Sen ringde jag elin, hon kom till mej och vi skulle kolla på film på datan, vilket funkade igår men inte idag. hih, min data hade lite smått damp (: Vi gjorde hallon&blåbär smoothie. mumsigt. Och så har Kajsa ringt, för det behövdes folk som kunde hjälpa till att göra iordning och vara med på torget, låångtorsdag ju. Så det blir jag, kajsa, mada och jamilia och Linn såklart ! Klockan tre ska jag då till stallet för att fixa pollarna, kmr hem nån gång ikväll men ingenaning när, men kanske bloggar då.

//johannaolsson

Farsan.

Hej, onsdagskvällen har jag ängnat åt att ha suttit själv i mitt rum och kollat på filmen FARSAN, som jag och pappa åkte och hyrde. Vi hyrde oxå Alice i underlandet. Den ska jag och Linda se nån dag tror jag. Tbx till FARSAN, den var väl bra, annorlunda handling om man kan säga så, men det är ju det som är grejjen? Av mej får den 4/5 stjärnor för den var rolig :) Om nån vill se en komedi och inte har sett FARSAN så rekommenderar jag den ;)



Nu ska jag sova, godnatt!

//johannaolsson!


Smultron.

hey, idag va ju första lektionen efter sommaren, jag fick smultron :) Hon är ju jättesnäll, och i ridningen lyssnar hon bra och det va jätteroligt att jag fick henne för henne får man verkligen jobba med!

Har inte så mkt mer att säga, det enda är att jag köpte ett par jeans på JC imorse (:

Hoppas alla har det bra!  //johannaolsson.

Bästa dan mä tjejorna!

Hej, idag kom Moa och Ellen till mig vid typ 11 tiden? Sen väntade vi på Ebba och Olivia och när dom kom så cyklade vi till stan. Gick runt i lite affärer, hihi, sen gick vi till expresso house och jag köpte en dricka, Moa köpte iste, Ebba köpte typ frapino tror jag, Olivia mä, och Ellen mä tror jag, men Ellen fick gammal mjölk i sin, inte bra, hon hade ont i magen resten av dan :(, men vi hade iaf kul, när vi inte ville va på stan mer cyklade vi hem till Olivia, och jag och Ebba hämtade en film hemma hos Ebba, sen kollade vi på den, eller ah, Ebba fick lite för mkt energi av sin frapino eller kaffe eller vad det nu va, så hon kunde inte sitta still och kolla på den, hon satt och flätade Ellens hår (: Sen började jag fläta Olivias hår, hah, det såg typ kul ut för jag och Olivia satt på ena soffkanten och Ebba och Ellen på andra kanten, så satt Moa i mitten! haha, men sen när vi slutade att fläta så hämtade Ebba sin data, så Ebba, Moa och Olivia satt och kollade FB. Lite konstigt att jag och Ellen fortsatte att kolla eftersom vi tyckte filmen va läskig, vi satt och skrek! haha, sen när filmen va slut kollade vi mä på FB lite. Efter det var vi typ ashungriga, så vi åt makaroner, sen skulle Ebba och Ellen på Fotbollsträning, så dom åkte. Men jag, Olivia och Moa satt och snackade om lite allt möjligt. Sen gick vi ut. Gjorde inte så mkt, men efter ett tag gick vi och pallade äpplen (: Dom var jättegoda! haha`<3

Tack för dagen, älskar er mina bästa tjejor! (L)

Nu kmr bilder!


Moa och Ellen beställer.

Moa dricker sitt iste.

Olivia, Ebba och jag beställer.

Ebba, jag och Ellen.

När vi kollade på film. mysmys.

//johannaolsson

Tjejorna! <3

Hejhopp, Idag blir det stan med mina älskade tjejor, Ebba,Ellen,Moa och Olivia :)
Snart kmr Ellen och så ska vi möta Ebba och Olivia nånstans ! hihi.

Tar med kameran så ikväll kommer kanske några bilder§

//johannaolsson

bonsoir!

Nu har vi ätit kvällsmat, det var riktigt gott. Javet att jag har skrivit onödigt många inlägg idag men vadå?, jag har haft tråkigt. hihi, smsar lite nu och chattar mä Luckas ;)
Hör av er :**

baisers et des caresses,
//johannaolsson.

Länkar.

Hej, skulle bara berätta att jag har börjat länka, så ta en titt längst ner i sidomenyn så hittar du några roliga bloggar och bloggare!

//johannaolsson.

Farmor och Farfar.

Hejj, nu har min farmor,farfar och faster kommit, jag är osocial för jag har suttit och virkat en massa exde. hah, nu sitter jag och chattar med Linnea pussgurkan Larsson :) jag tkr alla ska ta och smsa för jag är ledig hela veckan. hihi, hoppas ni har det brae.

//johannaolsson

Bra låt.

Mike Posner - Cooler than me.



//johannaolsson

tjena,

idag segade jag sjukt imorse, satt vid datan typ i tre timmar och fixade bloggen, och nu är jag faktiskt riktigt nöjd. Vid halv tolv stack jag iväg och joggade, sen duschade jag och åt lunch, nu väntar  jag på att elin ska ringa.

I eftermiddag kmr min farmor och farfar och faster, dom sover här tills på torsdag. aja.

hör av er (;

//johannaolsson


Elin.

Jaha, det känns som att jag inte bloggar så mkt, men jag har faktiskt inte hunnit, idag har jag vart med Elin hela dagen, flummiflumm,hah, tack för dagen bästavän.

Hoppas alla har det bra,

//johannaolsson


heeeeey,

idag ska jag inte göra något speciellt, så riiing !
Här är en bild från när jag och Elin fotade,


Ska lägga upp fler bilder snart, men jag orkar inte idag ;|

//johannaolsson


En liten bildbomd.

hey alla läsare, dagen med elin igår va myys, älskar dej mer än något annat. Men jag har inte sagt så mkt om stockholm nu när jag kommit hem så jag tänkte göra det nu typ, vi shoppade typ alla dagar och jag hittade lite fina saker, en dag va vi på skansen akvariet och så har vi vart på grönalund, här kmr bilder från hela resan,


Hotellet.
Foto by Sis.

Vårt badrum.
Foto by me.

Vårt badrum.
Foto by me.

Skansen Akvariet, en Apa :)
Foto by me.

Skansen Akvariet, Lemurer .
Foto by me.

Skansen Akvariet, Lemurer.
Foto by me.

Skansen Akvariet, Jättesöt jordekorre !
Foto by me.

Skansen Akvariet, Sköldpaddor :)
Foto by me.

Skansen, jag framför allsång på skansen scenen, det va genrep :P
Foto by dad.

Inzoomad bild på glooben :)
Foto by me.

Gröna Lund :)
Foto by Sis.

Jag och ett sugrör på en resturang ?
Foto by Sis.

egopic by me .

Löv
Foto by me .

Blomma!
Foto by me

Slänggungan.
Foto by me.

En rosa limousin utanför gröna lund :D
Foto by Sis.

Har ju tagit sjukt många fler bilder men jag lägger ju bara upp dom bästa !

Ni undrar säkert vad jag har köpt, här kmr några saker av dom jag köpte,



hah, ha det bra !

//johannaolsson


Är hos Elin,

vi har fotat med deras systemkamera, vi skrattar sönder, hahah,  vi har sjukt kul hoppas att ni mä har det,,

//johannaolsson

Nu har jag ätit frukost,

och det var jättegott, det är bufé med massa goa grejjer (a) Igår shoppade vi, alltid kul, jag köpte en "såndärtröjasomallahar" med ett H på jag köpte den svartvita, från gina, och så köpte jag ett jättefint linne från gina som det va rea på så det kostade bara 50 :- Och sen köpte jag en tröja på ZARA, den va stickade,vit med gråa ränder på och långarmad, den har jag på mejj just nu och det är jättemysig. Jag är riktigt nöjd med mina köp hittils, men idag ska jag och mamma gå själva och kolla i gallerian, så då kmr den maaaaasssa mer!

Imorse gick jag upp halv åtta, och åtta gick jag till poolen för den öppnar då, jag va ensam där så jag hade allting för mej själv xD

Hahaha, jaa jag gillar verkligen detta hotellet vi bor på ;)

Förresten idag ska vi träffa dom som vi träffade på gotland.
Det blir nog skojj ?

//johannaolsson

Hej,

just nu står jag vid en data på hotellet! Vi har ätit jättegod frukostbufé, och snart ska vi åka och shoppa. Igår kom vi fram med tåget klockan tolv tror jag, då åt vi hamburgare. Sen shoppade vi typ hela dagen. Sen åkte vi till min Morfar. Vi åt jordgubbar, det var jättegott. På kvällen åt vi god mat på hotellet, sen badade jag ocg linda i en pool, idag ska jag bada i en annan pool, bubbelpool tror jag det va ;)

Köpte inget igår men idag ska jag nog köpa en adidasväska, rosa, och en tröja från zara!

Hoppas att ni har det bäst hemma, för jag har det bäst här!

//johannaolsson & stockholm :)

Sista inlägget,

för imorgon bitti åker jag och jag kmr ha det bääst, vi ska shoppa varje dag, och på kvällarna ska vi vara på hotellets spa, hittade några bilder från hotellets hemsida.
Ha det bra här hemma!
//johannaolsson

Goodmorning.

Idag ska jag packa packa och packa, för imorgon klockan sju på morgonen åker jag med familjen till stoockholm!
Wiiiiiiiiiiihooooooooo!

kmr helt klart bli bäst, vi skaa shoppa, gå på grönan ( för jag har aldrig vart där ), och träffa lite människor!

Bloggar mer ikväll.

//johannaolsson

RSS 2.0