Bild 20

En bild på dina närmaste:

Olivia, Ebba, Ellen, Adela, Moa, Cajsa, Alice, Alicia och Rosanna. Ni är verkligen mina närmaste vänner, många fler bra vänner finns det såklart men det här är mina närmaste. Älskar er! <3

//johannaolsson


Bild 19

En person som är snygg:

Snyggingen Moa !

_________________________________________________________

Lägg märke till dom nya länkarna i menyn, Adela och Moa!

//johannaolsson

30 Mars

Hej, jobbig och seg skoldag idag. Men sen åkte jag ialafall med Moa, Ellen och Cajsa hem till Cajsa. Vi hade det lite chill. Gjorde typ inget speciellt, pratade om allt möjligt, ringde Anton och lite så. Sen skulle Ellen hem så jag och Moa åkte oxå hem. Jag och Moa satt och pratade på en lekplats lite sen åkte vi hem. Nu ska jag snart äta äggmacka. Sen kommer dagens foto på en snygg person....

//johannaolsson

Black


Foto av mig

//johannaolsson

Bild 18

En bild på din fritid:

Svarten får stå för stallet , ridning och hästar :)

Snart ska jag och Kajsa cykla mot stallet och rida, love!

//johannaolsson

Bild 17

En ovanlig bild:

Jag och sötaste Linnea Larsson.

//johannaolsson

Svar till Bella!

Isabella om Bild 14:
Är det du och jag? :)<3

Svar: Nej det är jag och Julia Ögren. Men det här är vi :
 http://jooojos.blogg.se/2011/march/bild-1.html#comment

//johannaolsson


Joggat

Hej, har varit ute och joggat med Mamma. Pappa har åkt till Tyskland så nu är det bara tjejer här i huset. Vi har ätit vid vår varma kamin och strax blir det ponnyakuten! Love <3


//johannaolsson

Hästar


Till er , min familj, mina vänner, det bästa jag har <3






Fina hästar, fina cheyer!

//johannaolsson

Bild 16

En bild på dig själv:


//johannaolsson

Videoblogg!

Hej, här kommer en liten ful videoblogg. Mobbas inte!
//johannaolsson

Bild 15

Någon du vill vara med:

Söta Adela <3

//johannaolsson


Bild 14

En bild som påminner dig om gamla tider:

Alla har vi varit små.

//johannaolsson


Äntligen helg!

Hej, nu är det helg igen. Så skönt. Har varit en helt vanlig skoldag idag. Sen har jag inte gjort så mycket men jag håller på att fixa en ny header. Den kommer nog in ikväll. Och imorgon blir det stallet och jag är rikigt taggad ;)
Hoppas att ni också har det bra!
//johannaolsson

Svar på kommentarer

azra om Svar till Ellen:
vilken kamera fotar du med ?

SVAR: Jag fotar med systemkameran Canon EOS 1000D

Sådär ser den ut ;)

_________________________________________________________________

Felicia om Moa och Ellen!:
Den mittersta bilden på Moa, hur har du fått vit bakgrund på den? har du redigerat? Eller står hon bakom en vit vägg? snälla kan du visa hur du har gjort? <3

Svar: På den bilden står Moa framför en vit vägg. Och sen har jag redigerat bilden så att den blev ljusare vilket gjorde att det nästan ser ut som om jag har klippt ut henne i photoshop eller liknande. Hoppas att du fick svar på vad du undrade. :)

//johannaolsson


Svar till Ellen

Ellen<3Damp om Moa och Ellen!:
Hahahaha , DAMP = we like! <333

Svar: haha, jadå Ellen! <3<3<3

//johannaolsson


Moa och Ellen!

Hej, idag efter skolan var jag på stan med sötisarna Ellen och Moa. Jag hade typ damp.. Haha! Vi fikade på expresso house, choklad frapino! Nu är jag och Moa hemma hois mig och dampiledampar lite :)

//johannaolsson

Bild 13

Du och någon klasskompis:




//johannaolsson


Svarten och Smoothie

Hej, sitter hemma nu. Igår var jag hos lille Svarten. Red i paddocken och tränade på snabba galoppombyten och det gick jättebra. Han gjorde några konstiga hopp och så men det var kul :)

Idag i skolan hade vi elevens val sista lektionen och det var jättekul. Jag har syslöjd och jag och Alice satt i cafeterian med Alexander Wisen och Bryan. Dom hade typ lite damp och jag och Alice satt och flabba åt dom. Gjorde ialafall klart min "os-mössa" :D. Nu sitter jag och äter smoothie och sen ska jag iväg och rida. Vi ska byta hästar. Kuul :)

Min smoothie

Mössan

//johannaolsson


Bild 12

En bild på din vardag:

Ridning, stallet, skolan

//johannaolsson

Min dag 20/3

Hej, här kommer dagens huvudinlägg eller vad man ska kalla det. Det blev många små inlägg idag för att det ska bli bra med kategorierna och för att jag inte orkar göra ett jättelångt inlägg. Så det blev ett grattis-inlägg, detta inlägget och sen ett 30 dagar i bild inlägg. Hoppas det är okej. Ja idag har jag varit med Olivia och Ellen som jag sa innan. Vi har varit ute och fotat och varit på bio. Här kommer några bilder från när vi fotade.

Olivia :)

Jag.

Ellen

Och Ellens hund Pelle.

Sen var vi då på bio. Filmen vi såg var " Hur många lingon finns det i världen". Och den var riktigt bra! Lite sorglig men tummeupp för den!

//johannaolsson


Grattis Rosanna!

Idag är det ingen vanlig dag för det är Rosannas födelsedag. HURRA HURRA HURRA!
Stort grattis den 20 mars till Rosanna som blir tonåring!



//johannaolsson

20/3-11

Hej, idag är jag med Ellen och Olivia. Vi har varit ute och tagit kort och nu är vi hemma hos Ellen. Bilder kommer ikväll. Sen vid fem tiden ska vi på bio: Hur många lingon finns det i världen. Den verkar roooolig, Ebba ska också med :D
//johannaolsson

Pink Nails




Och nagellacken jag använde var:

//johannaolsson

19 mars

Hej! Har varit på stan en sväng med mamma och pappa. Här kommer bilder på det jag köpte:

Tops + Pads

Nagellacks lack

En mascara, hade inte testat den innan men den va jättebra!

Shampo och två balsam. ( för det är alltid balsamet som tar slut först )

Vårskor från adidas.

Sulor som är jättesköna!

Svarta midjebyxor ( lovelovelove )

Midjebyxorna

Ja det var ganska mycket jag köpte ( eller fick ). Men inget onödigt.. Eller? 
__________________________________________________________________

Ikväll ska jag och min familj till Olle Josarps familj. Det var väldigt roligt när dom kom till oss så det blir nog kul att åka till dom :)

//johannaolsson

Bild 11

En person du kan berätta allt för:
Hm, ärligt talat finns det nog ingen som jag kan berätta precis allt för. Mina närmaste vänner kan jag såklart prata med om mycket men inte riktigt allt. Så denna gången blir det ingen bild. ( om det )

_____________________________________________________________

Men nu tänkte jag berätta vad jag har gjort idag. Gick med Mosis till skolan som vanligt. Efter lunch hade vi svenska och då gjorde vi teater eller vad man ska säga. Och sen på matten fikade vi för vi hade ju haft bakläxa. Och sen hade vi idrott :) Efter skoldagen hängde Ebba, Ellen och Alicia med mig hem. Sen kom Alice och Rosanna, Moa och Cajsa och sist Olivia. Vi hade riktigt skoj! Här kommer en bild:


//johannaolsson


Min dag 17/3

Hej, har varit i skolan som vanligt idag.. Och sen hängde Ebba med mig hem och vi gjorde SO:n. Sen skulle hon åka för att hon skulle hem och baka för vi har bakläxa till imorgon. Jag har bakat chokladmuffins med polly i, dom blev väldigt goá :)

Sen ska jag med Ebba och Ellen till wic matchen, men vi träffar fler där. Och ja, ska fortsätta plugga engelska men jag orkar inte asså åååååååååååh, hata! <3

Pusspåer!
//johannaolsson

Dag 10

Någon du tycker är väldigt snäll:

Ellen <3

//johannaolsson

Bild 9

Någon i din släkt:

Morfar, älskar dig <3

//johannaolsson


Bild 8

En person du saknar:

Ellenor, ( jag ) , Julia, Olivia, Linnea

______________________________________________________________

Kom nyss hem från en kul dag i skolan, jag blir på bra humör när det är sånt här fint vårväder. Nu har jag tagit lite bilder och här kommer en som jag har redigerat lite.

Foto av mig

//johannaolsson

Vårkänslor + Muffins

Hej, åkte till Svarten imorse istället för efter lunch. Red i paddocken och efetr det är jag fylld av vårkänslor. UNDERBART! Är det någon mer än jag som känner så? Det är ju varmt ute, man behöver inga vantar, ingen mössa, och så kan man börja använda vårjackor! Love it! Aja, när jag kom hem från stallet åkte Linda och Sara iväg till stan så jag var hemma själv. Åt hamburgare och sen kom Elin. Vi bestämde oss för att baka. Så vi gick och handlade lite och sen drog vi igång. Här är resultaten;





Foton av mig

Båda sorterna är chokladmuffins men med två olika glasyrer på.
Den rosa: Florsocker, Jordgubbar och Philadelfiaost. Vi tyckte glasyren blev riktigt äcklig för den smakade så mycket philadelfia..
Chokladvarianten: Kakao, Smör, mjöl, grädde, mjölk som kokas ihop. Den blev riktigt god, ( om man gillar choklad förstås )

//johannaolsson

Bild 7

En bild som du aldrig lagt upp:


haha ;)

_________________________________________________________

Idag är det Måndag och studiedag! Sååå skönt! Så idag ska jag vara med Elin och vi kanske ska till stan, och sen efter lunch ska jag till svarten! :) Hoppas ni har det bra, kram!
//johannaolsson

Bild 6

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge:

Alicia :)

//johannaolsson

Lördag 12/3-11

Hej allihopa! Idag är det lördag och jag tar det överdrivet lugnt. Haha, nej men jag brukar vara i stallet hela Lördagarna men förrförra lördagen ramlade jag och gjorde illa foten och jag har jätteont i den nu. Det har bara blivit värre och värre. Så just därför är jag hemma och vilar min fot. Jag har inte gjort speciellt mycket. Åt frukost vid tio. Segade fram förmiddagen. Satt vid datorn och fixade bloggen litegrann. Och nu har jag ätit lunch.

Vid fem kommer en familj till oss på middag eller vad man ska säga. Det brukar vara väldigt kul för dom har två små jättegulliga barn. Hihi :) Annars ska jag inte göra så mycket mer.

Du som svarar här nedanför är väldigt rar ;) 

Omröstningen Vad tycker du om att jag har 30 dagar foton på bloggen? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa snabba enkäter!

//johannaolsson


Bild 5

En gammal bild på dig själv:
//johannaolsson

Fredagsmys!

Hej, idag är det fredag och det känns jätteskönt. Skolan har varit helt ok, simmning sista lektionen. Kuligt! Efter det åkte jag ner till stan med Syrran och Mamma. Träffade jättemånga, Moa J, Ellen AB, Julia Ö, Emelie G! haha.. Men jag köpte ;

En bag från intersport - 330 :-

Tubsjal från JC - 179 :-
Skinnjacka från HM - 150 :- ( REA )

Närbild.

Nu sitter jag med massa godis och läsk och tjockar mig ;-)

Foton av mig och självutlösaren

Och så en solklar låt!


//johannaolsson

Bild 4

En bild på en konstig tid i ditt liv:


När jag hade vattkoppor, januari 2010 :/

//johannaolsson

2011-03-10

Hej, har haft en bra dag idag, eller tråkigt med skola men kul för att vara skola.. haha men här kommer iaf en dagens outfit!

Klänning - Lindex
Legging - Gina tricot

Och nymålade naglar!

 och en flummbild:


//johannaolsson

Bild 3

En bild på någon i din familj:

Tjejerna

Hej idag har jag varit med Moa, Ellen och Adela. Vi har haft kanonkul! hehehehehheheh!

Adela

Jag

Adela

Ellen, Adela, Jag

Ellen, Adela och lite av mig

Jag

Jag och grädde :D

Kladdkaka receptet

Moa

//johannaolsson


Bild 2

En bild på dig själv:


//johannaolsson

Håret idag

Haha, här kommer en liten konstig bild på mitt hår idag ;)


//johannaolsson

Rollin in the deep

Hej, det var längesen jjag la in dagens låt.. Men det har inte funkad med inbäddningskoden ;)



//johannaolsson

Bild 1

Någon du umgås  väldigt mycket med:

Isabella Lycknert, gammal bild menmen. <3

30 dagar foton.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

//johannaolsson


Vanlig Måndag

Hej, idag är det en helt vanlig måndag och jag ska strax till svarten, när jag kommer hem ska jag lägga in lite bilder som jag tog i lördags ;) Och jag vet att det var längesen jag bloggade men nu är jag på hugget igen .. tror jag..

/johannaolsson

Har pluggat

Hej, har pluggat en massa so nu men det känns endå som att jag kommer ha allllla fel på provet, men jaja..
normal bild :)
//johannaolsson

Vårmånad!

Hej, här kommer mitt första vårinlägg 2011. Idag har jag varit i skolan som vanligt.. Vi fick tillbaka SO proven ( världskartan ) , jag fick alla rätt! woho, det trodde jag verkligen inte, även om jag tyckte det var ganska lätt :)
Ja men vi hade iaf likabehandlings tema""" på förmiddagen så då gjorde man typ inte så mycket. Och sen åkte hälften av tjejerna till ungdomsmottagningen. Inte jag men jag ska typ dit imorgon.

Nu är jag hemma och jag mååååste plugga so, mmmmeeeeeen jag orkar verkligen inte! Vi ska ha ett till so prov på fredag och det handlar om klimatzooner och massa sånt och det är 12 sidor som vi ska ha prov på! asså jag orkar inte!

Aja, nu ska jag göra någonting, vi ses!
//johannaolsson


Bild från i somras, skåne :)

Tjenixen! Har inte haft så mycket att blog...

Tjenixen! Har inte haft så mycket att blogga om de senaste dagarna.. men igår var jag och red lille svarten :) det gick bra men han busade lite, han stannade i galoppen och bockade på stället och gjorde något konstigt jämfota hopp! Nu ska jag strax till skolan, see u!


RSS 2.0