Måndag 29/11

Heej! Har varit i skolan idag som vanligt, hade utvecklingssamtal, det gick bra! :) Utvecklingssamtalet var i slutet så sen åkte jag och mamma till stan och fikade. Sen blev mamma masserad av en såndär naprapat. Då passade jag på att göra min läsläxa så jag satt och läste Alice i underlandet. Sen när hon var klar där så åkte vi hem och så bytte jag om till ridkläder och sen åkte v till Svarten, det va typ -8 grader när jag red och det blåste jääättemke. Och Svarten blev rädd för allt som rörde sig och typ började galoppera när han blev rädd och så skyggade han hela tiden nästan. Men jag gjorde endå några skänkelvikningar. Det blev bara 20 min. Sen mockade vi och fixade maten och myste lite med min lilla bäääääbis! <3
Så såg min dag ut!
//johannaolsson

Kall ridtur!

hallå, Anna och Lovisa kom och hämtade mej vid tre sen åkte vi ut till pollarna. Sen mockade vi och fixade höet. Sen tog jag och Lovisa in Mattis och Svarten från hagen. Vi borstade svarten och sen visade Lovisa mig hur man broddar. Sen red jag och Lovisa gick jämte. Asså jag trodde typ att jag skulle dö, det va så j*****vla kallt. Jag tappade kännseln i händerna, öronen och fötterna och knäna. usch, men annars va det en mysig liten ridtur.
Sen när vi kom tillbaka så fixade vi svarten, broddade av. Sen skulle vi ta in dom storahästarna ( dom går inte i samma hage som svarten ) och så gick Lisa och skulle ta Egon. Så srang han typ in i tråden på något sätt så Fame blev lös. Hm jag vet inte riktigt hur det gick till men men. Så Lisa stog där och typ skrek, och ah. Men Anne tog Fame och sen tog jag Sissi och Lovisa tog Sabina eller vad hon heter.
Jag har iaf haft en Mysig Lördag!
//johannaolsson

Paketkalender.

Hej igen, varje år så får jag såhär ett paket varje lördag och söndag på julen av farmor. Och nu är det ju snart första advent så idag fick jag min första present och det var ett fint armband från märket, pearls for girls (:


Sry för dåliga bilder -.-

//johannaolsson


Lördag 27/11

Hejj, idag är det Lördag. Sjukt gött med helg asså! Men iaf idag ska jag ta det lugnt på förmiddan för jag är jätteförkyld :( Men sen på eftermiddagen ska jag mä Lovisa till Svartis! Ska bli jättekul för det va typ as längesen jag träffade Lovisa :)

Vad tycker ni om den nya headern, själv är jag vääldigt nööjd ;)

//johannaolsson

Såå bäst!

Denna låten är så grymt bra, man blir så j*vla gllad av den!




//johannaolsson


Ridit!

Hej hopp! Har varit och ridit, det var hoppning och jag hade abbey! Hon var väldiigt pigg och stark men jag tyckte endå att det gick riktigt bra och Anna sa oxå det (;

Imorgon ska jag klippa mig, vet inte riktigt om jag ska klippa snelugg eller inte :P

Pusshej!
//johannaolsson

Hej,

kom precis hem från skolan, sitter i mitt nya rum och äter lite innan jag sen åker till kvarna för att hoppa abbey!

Pusshej!
//johannaolsson

Dålig uppdatering.

Hej Bloggen, fööörlåt att jag bloggar så sällan men har verkligen inte hunnit, men nu har jag iaf fixat en liten snabb header (:

//johannaolsson

16/11-10

Såhär såg man ut idag då,
Tröja - Gekås
Baslinne - JC
Byxor - JC
Peace Halsband - JC
//johannaolsson

Godmorgon!

Nu är klockan 7.35. Hade lite tid över  så jag skriver lite :)  Efter skolan ska jag och Elin förhoppningsvis ut och springa ! Vi är så duktiga (Y)  Hinner inte skriva så mkt, bloggar mer ikväll! pusshej!

Svarten!

Hej allihop! Har haft en vanlig skoldag, sen åkte jag till Svarten! Red dressyr i paddocken med sporrar, det gick jättebra, tränade mycket på galoppfattningar och galoppombyten inför julklappshoppningen som jag kanske ska vara med i. Svarten va riktigt busig, han bockade och gjorde ett konstigt litet hopp xD
Svarten är så bäääst!! <3

//johannaolsson

Lördagkväll

Hej, asså förlåt för att jag inte bloggar så mycket men men..
Slängde in nån konstig header nu, haha (;

//johannaolsson

Tidsfördriv..

J - Alla avgudar dig.
O - Helt galen.
H - En gosig Nallebjörn.
A - Har dom vackraste ögonen.
N - Du kan behålla hemligheter.
N - Du kan behålla hemligheter.
A - Har dom vackraste ögonen.

A - Har dom vackraste ögonen
B - Alla Vill ha dig
C - Riktigt Barnslig
D - Gillar att dansa loss
E - Jättebra Kyssare
F - Bra personlighet och utseende
G - Skiter i vad andra tycker
H - En gosig Nallebjörn
I - Helt underbar i sängen
J - Alla Avgudar dig
K - Vild och galen
L - Alla älskar dig
M - En riktig mes
N - Du kan behålla hemligheter
O - Helt Galen
P - Populär bland alla
Q - Mindre Snygg
R - As-sexig
S - Lätt att bli kär i
T - Omtänksam och bryr sig
U - Kung på att ta't lugnt
V - Alltid lika glad
W - Otur i kärlek
X - Inte alls duktig i skolan
Y - Bästa Pojkvän/flickvän som finns
Z - Alltid redo
Å - Har en dold talang
Ä - Kan inte hålla hemligheter
Ö - Gillar att dricka/festa

haha, jag hade inget att göra så?

//johannaolsson

Dagens,

ja, här kommer en liten dagens outfit

//johannaolsson

Vanlig dag

Halloj, idag har det typ varit en helt vanlig dag, innan var jag på kvarna och red Abbey, det gick faktiskt riktigt bra! Hon var väääldigt stark och pigg men det va riktigt roligt! Hon är så bäst!<3

Nu sitter jag och pluggar tyska.. trååååkigt!

Ha det bra (:

//johannaolsson

Svaaaaarten!

Hej allihop, förlåt att jag inte uppdaterar så ofta men har inte orkat :P Idag har jag varit och ridit Svarten, han var vääldigt envis, när jag tog in honom från hagen så ville han gå in i sin box för att se om det fanns nån mat , för mat är typ det enda han tänker på xD Men iaf så när jag kom in i stallet och skulle ställa upp honom i spolspiltan så när jag hade vänt han bara han gick iväg, asso inte fort utan bara gick, och han är så jävla stark när han är envis eller sådär så jag bara åkte med! Men jag vände tillbaka in i spolspiltan och han gick ut igen så flera gånger, och sen tog Lisa ( hon bor där, och är runt 20 år ) ett spö och smällde han på bröstet tills ha backade in i spiltan igen! haha, han var verkligen envis..

Men sen när jag red gick allting jättebra! Tränade mest på galoppfattningar och lite det här med kontakten mellan handen och hästens mun, det tränade jag mkt på på privatlektionen..

Pusssss på den som läste! Vi Ses! <3

//johannaolsson

Hej,

Jag är ju i västerås nu och idag så har jag vart på IKEA, köpte ett skrivbord, två bokhylledörrar, en magnettavla, krokar, två kuddar! ;D Jag är riktigt nöjd med mina IKEA-köp ;) Vi va där i cirkus en timme och sen när vi kom hem åt vi lite sen åkte jag och farmor till stan. Köpte en liten pacman spargris, inga stora inköp men jag behöde typ inget heller :P

Nu har vi fikat och så har jag och farmor bakat en kladdkaka med nonstop i, smarrigt (a)

Hoppas att ni har det bra där hemma!

//johannaolsson


Halloween

Hej, inatt var jag på halloweenövernattning i stallet. Det var kanonkul, träffade några nya som Evelina <3
Idag har jag vart med Elin :) Vi har väl mest slappat och tatt det lugnt :D

Imorgon är det stallvärdinneuteritt, jag ska ha Bobbo ! Sen direkt efter ska jag åka till västerås!

//johannaolsson

Black Nails



Goodbye to you

//johannaolsson

Goodmorning!

Sitter i köket och ska äta frukost, känner mej riktigt trött. Men det är väl inte så konstigt eftersom jag är vääldigt förskyld :(  Bloggar mer sen ;)
//johannaolsson

Privatlektion

Hej, hade privatlektion med Linnea idag. Fick Felix och han var jäääätteduktig! Är verkligen jättenöjd med den lektionen ;)
Kramisar  //johannaolsson

Hej Bloggen,

gick upp lite tidigare idag för klockan 10-11 ska jag rida privatlektion med Linnea! Vi ska rida för Anna Y eller Johanna W, vi vet inte riktigt än :P Jag hoppas att jag får Felix eller Abbey :)
Säg till om det är något ni vill att jag ska ändra med bloggen eller något ni vill se mer av! ;D
//johannaolsson

Första November

Hallå, sitter och äter. Är ensam hemma, trååkit. Men jag har bytt lakan, och så har jag börjat packa litegrann till haloweenövernattningen, och så :)
Och sen vid fyra ska jag till Svarten, tummeupp! Men han är halt och har älgalöss, tummener! Så jag ska bara mocka, fodra och fixa kvällsmaten, om han inte har älgalössdamp så ska jag gå en prommenad med honom <3
//johannaolsson

Godmorgon,

har fixat nån snabb liten konstig headersak, tyckte att den passade väldigt bra in :P
Idag ska jag mest ta det lugnt tror jag , bloggar mer sen.

//johannaolsson

RSS 2.0